Hospitality Solutions' Service Filosofie

Hospitality Solutions is een toonaangevende leverancier van IT-consulting, Professional Services en Outsourcing. Opgericht in 1997, hebben we de IT-industrie geserveerd in het Verenigd Koninkrijk, Canada, USA, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Turkije, Griekenland, Egypte, Rusland, Brazilië, India, Singapore, Indonesië, Nederland, Denemarken, Zweden, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Horeca Oplossingen

Wij bieden een breed scala van diensten aan de horeca, met inbegrip van met volledige functionaliteit web en applicatie-ontwikkeling, web design, online services, backend outsourcing, en online training. Wij bieden ook de ontwikkeling van software, en lijndiensten. Wij zijn experts in virtualisatie en cloud-gebaseerde technologieën.

Onze experts, met meer dan twintig jaar ervaring in het veld, kan u helpen uw bedrijf te verbeteren, zowel op het web en in-house. Onze diensten worden aangeboden op uurbasis, of voor een vaste periode van tijd, hetzij als een on-site service of een externe service.

Wij bieden grote waarde, niet alleen in onze technologie, maar ook in onze dienstverlening. U kunt onze expertise en ervaring te kiezen voor uw specifieke behoeften. Wij bieden een scala aan management systemen, waaronder maar niet beperkt tot: Customer Relationship Management, Supply Chain Management, Information Technology (IT), Sales, Human Resources, financieel en Billing systemen.

Deze combinatie van kennis, ervaring en technologie maakt ons uniek en maakt onze oplossingen bijzonder effectief en rendabel. We werken met klanten die hotels, luchtvaartmaatschappijen, entertainment faciliteiten, conferentiecentra, business centra, spa resorts, clubs, sportfaciliteiten, cruiseschepen, onderwijs, en vele anderen op te nemen. Ons bedrijf heeft uitgebreide contacten met financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, ontwikkelings bedrijven, marketingbureaus, media-organisaties, telecommunicatie bedrijven, entertainment bedrijven, en andere partijen.

Professionele diensten zijn een must in de horeca. Wij begrijpen de uitdagingen van het runnen van een bedrijf in deze sector. We willen dat je om te slagen, en we streven ernaar om u te voorzien van diensten die een positieve invloed op uw bedrijf kan maken.

Ter ondersteuning management, richten we ons op het verhogen van de efficiëntie van uw operatie, en de stroom van de diensten van de klant. We kennen het belang van deze kwesties en onze klanten succesvol te zijn in dit gebied. Als zodanig, streven we ernaar om de meest effectieve diensten en oplossingen te leveren, om uw zakelijke doelen te bereiken.

Technische ondersteuning diensten zijn van vitaal belang voor uw bedrijf. Met onze technische staf, kunt u zich richten op uw bedrijf, zonder zich te bekommeren over technische problemen. Wij zijn een ideale partner voor u als u wilt uw eigen IT-consultant inhuren. We zijn erg trots op dat uw go-to leverancier van IT-oplossingen.

Outsourcing diensten maken deel uit van onze diensten, ontworpen u meer concurrerend op de wereldmarkt te maken. Het bedrijf is internationaal goed aangesloten en kunnen u voorzien van de diensten die u zullen helpen uw bedrijf succesvol te laten verlopen. Om te begrijpen wat wij bieden, neem een ​​kijkje bij enkele van de onderstaande voorbeelden.

Online training is een van de belangrijkste diensten die wij leveren. Wij begrijpen dat de mensen die naar het buitenland reizen vaak fouten maken, en moeten permanente opleiding om hun prestaties te verbeteren.

Zelfs voordat u een van onze gastvrijheid adviseurs in te huren, moet je jezelf afvragen: "Waarom ben ik runnen van mijn bedrijf als dit?" Voordat er iets anders te doen, is het belangrijk om aan de slag deze vraag beantwoord.

hotels Cayman's staan ​​bekend om hun uitzonderlijke service, kwaliteit gastvrijheid en recreatieve activiteiten. Als u klaar bent om voordeel te zijn van een levendige en dynamische toerisme-industrie, dan contact op met een van onze consultant diensten vandaag.

Cyberbeveiliging is een cruciaal probleem voor bedrijven van elke omvang. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste bedreigingen en effectieve beveiligingsmaatregelen te implementeren, kunt u helpen de gegevens en bedrijfsmiddelen van uw bedrijf te beschermen.

Cyberbeveiliging is een cruciaal probleem voor bedrijven van elke omvang. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste bedreigingen en effectieve beveiligingsmaatregelen te implementeren, kunt u helpen de gegevens en bedrijfsmiddelen van uw bedrijf te beschermen.

Ook interessant

It consulting

Hoe Belangrijk Is Het Voor Uw Bedrijf van Senior Consultants?Om het te bekijken, is een bedrijf niet verplicht om enorme mogelijkheden in een bepaal ...

Lees verder

Persoonlijke Reclameborden

Persoonlijke Reclameborden: Waarom ze onmisbaar zijn voor je bedrijfReclame maken is belangrijk voor elk bedrijf, groot of klein. Het vergroot je zic ...

Lees verder

Horeca Oplossingen

Hospitality Solutions' Service FilosofieHospitality Solutions is een toonaangevende leverancier van IT-consulting, Professional Services en Outsourcin ...

Lees verder