Milieuadministratie

Hoe is de Omgeving Beïnvloed worden door de Milieu-Management Tak?

Het milieu wordt steeds meer aandacht van zowel de uitvoerende macht en het Congres. De Environmental Administration (EPA) is een agentschap binnen het ministerie van Handel dat onderzoek, verzamelt gegevens doet en maakt regelgevende besluiten om het milieu te beschermen.

De tak Environmental Management van de EPA heeft veel druk die in de afgelopen jaren als gevolg van het Congres bezuinigingen. Een overheid shutdown in 1995 de oorzaak van de Environmental Administration voor transacties weken op te schorten. In het kielzog van het falen van het wetsvoorstel om de fiscale klif af te wenden, is haar personeel versluiering aan de eisen van haar klanten te voldoen en verhogen de bezorgdheid van de belanghebbenden voordat de Amerikaanse regering kan worden ingeklapt en afgesloten.

In de afgelopen vijf jaar heeft de divisie Environmental Management slechts drie vaste posities ontvangen. Meer dan de helft van de directe medewerkers zijn toegewezen aan andere functies binnen het ministerie van Handel. Het lijkt erop dat de Environmental Management niet meer nodig is, en agentschappen zijn niet de mensen die ze nodig hebben om hun kantoren draaiende te houden inhuren.

Environmental Management houdt verantwoordelijkheden die tot ver buiten de bescherming van het milieu uit te breiden. Bijvoorbeeld, de afdeling Milieuvergunningen Management is verantwoordelijk voor het beheer van nationale parken, beschermde natuurgebieden, en de National Estuariene Research Reserve.

Hoewel veel aspecten van de overheid worden beïnvloed door milieu-management, is het nog steeds de kleinste van de drie divisies. Echter, het maakt dit met zijn geschiedenis en zijn functies.

Ook interessant

Milieu

De Omgeving Van Invloed Is Op Uw GezondheidVeel mensen krijgen zeer bezorgd over het milieu. Als je erover nadenkt, de meesten van ons, op een of ande ...

Lees verder

Recyclage

Recycling is Belangrijk Voor het MilieuHet idee van recycling is een relatief nieuw concept dat pas onlangs heeft aan populariteit gewonnen. Het idee ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Belang van de Behandeling en Verwijdering van AfvalUw lokale afvalbeheer en afvalverwerkingsinstallaties wordt verwacht dat verantwoordelijk is voor ...

Lees verder