Hoe u de veiligheid in co-werkruimtes kunt garanderen

Coworking is een groeiend arrangement waarbij meerdere werknemers van verschillende bedrijven een kantoor of werkruimte delen, waardoor meer gemak en kostenbesparingen mogelijk zijn door het gebruik van gedeelde bronnen, zoals algemene technologie, nutsvoorzieningen, receptionisten en administratieve diensten, en zelfs versnaperingen en pakketbezorgdiensten. Hoewel deze regeling veel voordelen heeft, zijn er ook een aantal problemen die moeten worden aangepakt, zowel om het blijvende succes ervan te verzekeren als om de risico's te vermijden die inherent zijn aan de samenwerking tussen bedrijven.

Co Working spaces

Een van de belangrijkste kwesties die moeten worden aangepakt, is er een van perceptie. De aard van werkruimtes is zodanig dat mensen gewend zijn aan de sfeer. Vooral de werkdag is een tijd waarin mensen enkele uren in een stoel zitten en op hun computer typen of een artikel op een e-reader lezen, en in veel gevallen zijn ze zich er niet van bewust dat dit een veel voorkomende setting is.

Wanneer nieuwkomers op de werkplek beseffen dat al hun werkervaring zich in een enkele kleine ruimte bevindt, kan dit vaak een negatieve indruk wekken van het bedrijf of de organisatie waarvoor ze werken. Wanneer werknemers zich realiseren dat werkruimtes een normaal onderdeel van hun dagelijks leven zijn, kunnen ze het moeilijk vinden om aan hun nieuwe situatie te wennen.

Het tweede grote probleem dat moet worden aangepakt, is een gemeenschappelijke ruimte die gemakkelijk toegankelijk is. Hoewel het waar is dat werknemers waarschijnlijk gewend zijn aan hun werkomgeving, bestaat de mogelijkheid van diefstal. Als het gebouw zich in een gebied met veel criminaliteit bevindt, kan de beveiliging ontbreken. Bovendien bestaat de mogelijkheid van vandalisme, met name wanneer bedrijven of organisaties ruimte huren of kopen in gebieden met veel criminaliteit.

Om een ​​gemakkelijke toegang tot het gebouw te bieden, zou een bedrijf moeten overwegen een ruimte te ontwerpen die gemakkelijk te verplaatsen en te beveiligen is. Veel bedrijven creëren voor elke medewerker een aparte ruimte in het gebouw, of ze nu in de hoofdruimte werken of op kantoor zelf. Dit kan handig zijn in geval van nood, maar ook om een ​​gevoel van veiligheid te creëren. Dit helpt ook om een ​​consistente werkomgeving te behouden in een gebied dat mogelijk het doelwit is van vandalen.

Als derde zorg kunnen sommige bedrijven overwegen hoe ze de werkruimte kunnen verbeteren.

Ook interessant

Office

Verschillende soorten kantoormeubilairHet kantoor is een plek waar de meeste taken plaatsvinden. Maar sommige mensen klagen over het kantoorleven en h ...

Lees verder

Kantoorinrichting

Kantoor Decoraties: Hoe om te Kiezen van kantoormeubilairAls je klaar bent met uw andere kantoorruimtes, waarom niet overwegen het versieren van een k ...

Lees verder

Kantoor huren

Voordelen van Huren van een KantoorVeel freelancers ontdekken veel redenen om een ​​extra kantoor te huren, niet in de laatste plaats een hogere prod ...

Lees verder