Het is een gratis te downloaden, dus er is geen kosten voor jou. En de tijd opname zal u vertellen hoeveel uren die je besteed aan het verkrijgen van de bezoekers te komen, en hoeveel uren die u besteed aan het krijgen van hen om te vertrekken.

Zodra u het opzetten van tijdregistratie, alles wat je hoeft te doen is je muis en klik op het pictogram dat u wilt plaatsen op uw site. Zodra de software is geïnstalleerd, hoeft u alleen maar op de knop die het geeft je, en start de opname.

Nadat het programma is geïnstalleerd, zult u in staat om te klikken op het profiel dat u wilt installeren op de homepage van uw site. Het profiel zal u laten weten het aantal bezoekers dat de site, hoe lang ze bleven te bezoeken, en hoe vaak ze vertrokken. U kunt zelfs uw eigen pagina als je wilt, het bijhouden van het aantal mensen die naar uw site kwam te houden.

Aangezien Tijdregistratie is het opzetten van te kijken als je normale startpagina, zal de links die u plaatst zijn gewone banden. Als de bezoekers niet de link te volgen, zullen ze automatisch doorgestuurd naar het profiel dat u hebt gemaakt. Zij zullen dan ontdekken dat ze niet worden gevolgd, en als ze nog steeds om terug te keren, zullen ze automatisch worden doorgestuurd naar uw profiel.

Tijdregistratie is een zeer goed programma dat u zal helpen op twee verschillende manieren. Ten eerste zal je precies wat je moet doen om de bezoekers te krijgen die u wilt uw site te komen kennen, en ten tweede, zult u in staat om precies te zien hoeveel bezoek je zijn.

.

Ook interessant

Tijdregistratie

De Voordelen van het Gebruik van een Audio-Opname Voor Effectief CommunicerenAls het gaat om de communicatie met andere mensen, er is veel te leren ov ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Visitor Management Software - Hoe het U Kan HelpenVeel website-eigenaren geen aandacht besteden aan het management van hun bezoekers, vooral wanneer ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Het is een gratis te downloaden, dus er is geen kosten voor jou. En de tijd opname zal u vertellen hoeveel uren die je besteed aan het verkrijgen van ...

Lees verder