Deze zijn duur, dus zorg ervoor dat je niet laat een van uw kinderen rijden op hen of duwen de trap. Als de muur naast uw huis heeft een grote "D" op het wordt geschilderd, worden deze aanbevolen. De eerste eindigt op een trap zijn degenen die deel uitmaken van de trap het gevoel dat ze zijn kleiner. De tweede afwerkingen zijn moeilijker te installeren. De derde afwerkingen zijn echt moeilijk om goed te krijgen. De vierde afwerkingen zijn groot omdat ze veel ruimte te besparen. Dit zijn goede afwerking te vertrekken op een trap.

Als u zich zorgen over de kosten van een houten trap, rekening houden met de kosten van het installeren van de houten vloeren in plaats daarvan. Je zou een mooie eettafel te maken van de houten vloeren en verf het dan zelf. Met een oude dressoir en een ladder, zou je zelfs nog een leuke kast en eethoek op dat stuk hout.

Vaak mensen die verbouwen huizen zullen kopen gerecycleerd, post-consumer boards voor hun vloeren. Deze platen kunnen een mengsel van houtsnippers en zaagsel bevat. Dit kan goed zijn voor het krijgen van een oude look. Het kan ook worden gebruikt voor het nemen van een aantal van de oude geluid uit een vloer.

Vinyl en houten vloeren komen uit verschillende houtsoorten, en het is moeilijk om het verschil tussen hen te vertellen. Een manier om te vertellen is door te kijken naar de deeltjesgrootte, die meestal te zien als de grootte van de korrels. Vinyl vloeren zal een beetje minder wegen dan hout, en ze hebben over het algemeen een hogere glans, die een beetje transparantie draagt ​​bij aan de vloer.

Vinyl lijkt misschien een stap naar beneden van een houten vloer, maar als je echt wilt om te kijken als een mooiere plek om te wonen, kan je goed met vinyl zijn. Vinyl is uitgegroeid tot een favoriet van de babyboom generatie. Ze worden gebruikt om houten vloeren hebben, en nu hebben ze vinylvloeren.

Omdat er zo veel huiseigenaren verbouwen hun huizen, kun je meestal rekenen op het zien van een stijging van de prijs van hout. Dit kan zeker een hit op de portemonnee, vooral als je het toe te voegen aan de kosten van verf en linoleum.

.

Ook interessant

Trappen

Tips voor het Verhogen van Uw het Ontspruiten Nauwkeurigheid Met een Kicken SpelTrap is een van de belangrijkste voetbalvaardigheden die het verschil ...

Lees verder

Houten trappen

Deze zijn duur, dus zorg ervoor dat je niet laat een van uw kinderen rijden op hen of duwen de trap. Als de muur naast uw huis heeft een grote "D" op ...

Lees verder