Phishing-campagnes zijn specifiek gericht op de inhoud van een website. Als je weet wat voor soort informatie wordt gepresenteerd op de website dan kunt u gemakkelijker te dwarsbomen deze aanvallen.

Een manier om dit te doen is om de kwaadaardige IP-adressen die de e-mails versturen met behulp van de Domain Name Server (DNS) te blokkeren. Het laatste wat je moet doen is om de URL-structuur van de website te wijzigen. U wilt ervoor zorgen dat er geen spammer gemakkelijk kan bijhouden van uw bezoekers van de website of de inhoud.

Phishing e-mails mag nooit worden gedownload in bulk. Dit betekent dat je alleen de bestanden die belangrijk zijn voor het probleem zijn moeten verdelen. Een manier om dit te doen is om bijlagen die zijn gecodeerd en geen backdoors of virussen bevatten.

Nadat u uw website heeft beveiligd met een anti phishing e-mail filter en een website firewall, kunt u nog steeds de integriteit van uw website door het regelmatig updaten van de server configuratie van uw website. Het proces moet zodanig worden geautomatiseerd dat je alleen moet de instellingen voor uw website een keer per maand te wijzigen.

Je moet jezelf ook beschermen tegen phishing-e-mails door te controleren uw mailbox voor alle spamberichten en stoppen voordat ze uw inbox bereiken. Voor uw WordPress.com blog, kunt u spamfilters die automatisch verdachte berichten die in uw mailbox verschijnt gebruikt verwijderen gebruiken.

Zorg ervoor dat u alleen reacties achterlaten op blogs die op de belangrijkste thema's, zoals cybercriminelen houden van dit soort content. Het maakt niet uit hoeveel opmerkingen worden achtergelaten op de meest populaire sites.

Ook, vergeet dan niet af te zien van publicatie van alle blog posts die links naar verschillende plaatsen op het internet waar de cybercriminelen hun zwakheid kunnen misbruiken. Een website is nutteloos als het een phishing-aanval niet kan weerstaan.

.

Ook interessant

Website beveiliging

Websitebeveiliging - Wat valt er onder het beveiligingsbeleid van uw website?Websitebeveiliging is alles wat u doet om uw website te beschermen tegen ...

Lees verder

Databeveiliging Interne Netwerk

Veiligheid Van Gegevens Voor Het Interne NetwerkDe gegevensbeveiliging in een server is een kritische factor die moet worden aangepakt voor optimale p ...

Lees verder

Databeveiliging Online

Bescherm uw reputatie met online gegevensbeveiligingDe behoefte aan online gegevensbeveiliging groeit en wordt steeds belangrijker voor ondernemers. D ...

Lees verder