Dit is de enige manier om de nieuwe functies te zien in detail.

Het eerste kenmerk is de integratie van de Facebook-chat. Hoewel deze dienst is gratis, als je een Facebook-gebruiker moet je ook controleren of er speciale aanbiedingen voor de service.

Ten tweede zal de iT Services de Facebook-app met de Twitter-applicatie te integreren. Met deze functie kun je berichten sturen naar je vrienden over deze twee sociale netwerken vanaf je iPhone.

Last, een andere dienst die beschikbaar wordt gesteld is het e-abonnement. Om dingen makkelijker te maken, zal de applicatie kunt u een account direct op de website van de vennootschap.

Het laatste wat dat zal worden gedaan, is de bewaking van de privacy van de klant. Een afzonderlijk waardepapier paneel wordt opgenomen om te waarborgen dat de verzamelde data door toepassing veilig is.

Toepassingen en webbrowsers kunnen ook worden opgewaardeerd. Een deel van de apps die zal worden bijgewerkt onder meer de Weather Channel, Instapaper, iMore, Stocksnap, ClockNClock, Facebook en Viber.

Als u behoren tot de weinige gebruikers van mobiele telefoons, bent u waarschijnlijk bewust van het feit dat het upgraden van je telefoon kan duur krijgen. Door de vooruitgang van de technologie, zijn meerdere ondernemingen streven om het nog goedkoper en gemakkelijker voor gebruikers om hun telefoons up-to-date te maken.

.

Ook interessant

It services

Gebruik Het om de Volgende Stap te zetten in Business.U kunt huren IT-dienstverleners die werkzaam is in het centrum van de technologie, zoals AT & T ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Laptop Reparaties Voorkomen dat de Kostbare Fout van het Kopen van een Slechte Laptop ReparatieAangezien een laptop LCD-scherm is een van de belangri ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Hoe IT-Outsourcing Kan Uw Bedrijf Meer CompetitiefVoor zowel nieuwe als bestaande IT-professionals, de behoefte aan IT-diensten die onder meer het ver ...

Lees verder