Verschillende Types van de Distributie van Elektriciteit

Energiedistributie naar een netwerk van draden en verbindingen die elektrische stroom van de ene punt naar het andere. Het is samengesteld uit de drie soorten distributie, die de gecentraliseerde distributie, lokale distributie en point-to-point distributie omvatten. De distributie van elektriciteit heeft vele verschillende fasen, die elk specifieke kennis, vaardigheden en uitrusting voor de goede werking.

Gecentraliseerde elektrische distributie verwijst naar de volledige overdracht van elektrische energie gedurende een stad of dorp, met inbegrip van de distributie van elektriciteit uit een centrale elektrische distributiesysteem. Elektrisch vermogen wordt overgedragen van de centrale elektrische voedingssysteem elk punt op de lokale of regionale elektriciteitsnet; elektrische levert dan bereiken de consument in kleine hoeveelheden in het hele distributiesysteem. Een gecentraliseerde elektrische voeding systeem is een grote zorg voor elk bedrijf met een high-density elektrische behoeften.

De lokale elektriciteitsnet is een kleiner systeem van elektrodistributie die zich binnen de grenzen van een grotere agglomeratie. Lokale elektriciteitsnetten bestaan ​​vaak uit meerdere onderstations. Deze onderstations stroom leveren aan residentiële en industriële klanten van het gebied door het gebruik van een serie van elektrische distributielijnen. De verdeling wordt vaak gevoed door aardgas, aardolie, steenkool, en andere niet-hernieuwbare hulpbronnen.

Point-to-point distributie verwijst naar de overdracht van elektriciteit uit een elektrische voeding systeem om elk punt binnen een gebouw of instelling. Dit systeem bevindt zich meestal buiten het gebouw of de inrichting. Zij kan bestaan ​​uit een groot aantal elektrische distributiesystemen, die zijn verbonden met dezelfde belangrijkste bron van elektriciteit.

Het laatste type verdeling wordt gewoonlijk aangeduid als een grote elektrische distributiesysteem. In dit geval bedroeg de totale elektriciteitsnet bestaat uit een groot aantal verdeelde elektrische bronnen. Dit wordt gebruikt om stroom te leveren voor grote installaties en industriële activiteiten.

Het elektrische vermogen dat gedurende een systeem uitgezonden afhankelijk van de hoeveelheid elektrische energie die nodig is, de afstand van de bron, de temperatuur van de omgeving en de stroom van elektriciteit die door de draden.

Ook interessant

Elektro componenten

Welke Elektrische Componenten Heb Ik Nodig?Het kiezen van de juiste soort van elektrische componenten om een ​​goede build is een belangrijke overweg ...

Lees verder

Raspberry PI

Hoe te Installeren van een Raspberry Pi ComputerDe Raspberry Pi is een zeer kleine computer met een open source besturingssysteem gebruikt voor zijn c ...

Lees verder

Alarm systemen

Hoe Alarm Systemen WerkenAlarm systemen worden gebruikt om de kwaliteit van leven voor mensen in woningen te controleren. Ze laten huiseigenaren om ee ...

Lees verder